سرمایهگذاربودن برای بسیاری از افراد یک رؤیای دور و دست نیافتنی است. این افراد به این دلیل که فکر می کنند سرمایهگذاری نیاز به پول زیادی دارد از آن دوری می کنند، اما این تصور اشتباه است. شما می توانید با ۱۰ میلیون تومان و حتی کمتر از آن نیز سرمایهگذاری کنید.
حتماً فکر می کنید ۱۰ میلیون تومان در وضعیت اقتصادی کنونی رقم بسیار ناچیزی است و برای سرمایهگذاری مناسب نیست اما بهتر است بدانید با برنامهریزی و مدیریت مالی درست، حتی با مبالغ کم هم می توانید سرمایهگذاری کرده و از سرمایه خود در جهت تقویت وضعیت مالی استفاده کنید.
روشهای زیادی برای سرمایهگذاری با مبالغ کم وجود دارد، که هر کدام بسته به مقدار ریسکپذیریشما متفاوت است. در ادامه به بررسی چند مورد میپردازیم.
سرمایهگذاری در بانک:
برای افرادی که ریسکپذیری بالایی ندارند،سرمایهگذاری در بانک گزینه مناسبی است، بعضی از افراد هم به دلیل دریافت سود ماهانه سرمایهگذاری در بانک را انتخاب میکنند.اما دقت کنید که با رشد دلار و افزایش تورم در جامعه سود بانکی تغییر نمی کند، این بدین معنی است که در ابتدای سال که تورم افزایش پیدا نکرده و یا دلار گران نشده است سود حداقلی بانکها قابل قبول خواهد بود ولی در انتهای سال که تورم در جامعه به وجود آمده است، این مقدار نه تنها قابل قبول نیست که بی ارزش شدن پول شما در طول زمان را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش فارس، بررسی وضعیت برخی بانکهای کشور و تطبیق آن با برخی استانداردهای مالی و قانونی، بیانگر پدیدار شدن حالت ورشکستگی در برخی از بانکهاست.زمانی یک بانک ورشکسته محسوب میشود که نتواند به تعهدات مالی و غیرمالی خود در قبال سپردهگذاران عمل کند.پس شما به عنوان یک سپردهگذار باید در مورد بانک و پیشینه آن به خوبی تحقیق کرده و با درایت کامل یک بانک را برای سپردهگذاری انتخاب کنید.
سرمایهگذاری در بورس:
اگر نگاه مختصری به بازدهی بازارها در ده سال اخیر داشته باشیم متوجه میشویم که در اکثراین سالها، بورس بیشترین بازدهی را در مقایسه با سایر بازارها مانند بازار ارز، مسکن ،طلا و سکه داشته است که این خود نشان از جذابیت سرمایهگذاری در بازار بورس دارد.به دلیل عدم قطعیت در شرایط اقتصادی فعلی، محاسبه پیچیده ریسک سرمایه گذاری در بورس و احتمال سرمایه گذاری اشتباه بر اثر پیدا نکردن مشاور سرمایه گذاری مناسب، این روش به افرادی که آشنایی کافی با روند سرمایهگذاری در بورس ندارند توصیه نمیشود.
سرمایهگذاری با خرید طلا و ارز:
اگر فردی به شدت ریسکپذیر هستید برای سرمایهگذاری اقدام به خرید طلا و ارز کنید. زیرا رشد و نزول این دو بازار به عوامل متعددی بستگی دارد، همچنین آینده سرمایهگذاری در آنها نیازمند تحلیلهای جدی اقتصادی است و به همین دلیل سرمایهگذاری در این دو بازار، کاری کاملاً حرفهای و پیچیده است.بازار طلا و سکه هرچند از نظر نقدشوندگی به بازار ارز شبیه است اما نزد سرمایه گذاران از امنیت بیشتری برخوردار است و کارشناسان اقتصادی هم ورود به بازار طلا و سکه را برای سرمایه گذاری مذموم نمی دانند.
سایر گزینههای سرمایهگذاری:
یکی دیگر از روشهای سرمایهگذاری با مبالغ کم، سرمایهگذاری در«پلتفرم فروش اقساطی ایرانرنتر» است.افراد مختلف در این پلتفرم، درخواست خرید اقساطی وسیله موردنیازشان را ثبت میکنند؛ این درخواستها پس از اعتبارسنجی در «لیست در انتظار تأمین» قرار میگیرند.اگر به سایت ایرانرنترمراجعه کنید، با انتخاب گزینه «تأمین کنید»،«لیست در انتظار تأمین» را مشاهده خواهید کرد. اگر شما توانایی تأمین وسیلههای موجود لیست در انتظار تأمین را دارید میتوانید با در اختیار قرار دادن آن، تأمینکننده ایرانرنتر شوید یا در صورتی که امکان این کار را نداشته باشید طی یک قرارداد حقالعمل کاری این اختیار را به ایرانرنتر دهید که با وجه تأمین شده شما وسایل را به نام خودتان خریداری کند. در واقع، شما با فروش اقساطی وسایل به مشتریان اعتبارسنجیشده ایرانرنتریک سرمایهگذاری هوشمندانه انجام میدهید.برای آشنایی بیشتر با این روش، چند فاکتور مهم را به اختصار مورد بررسی قرار میدهیم.
امکان سرمایهگذاری با مبالغ کم یکی از مزیتهای سرمایهگذاری در این پلتفرم است. در این روش، ریسک سرمایهگذاری به دلیل تنوع متقاضیان و قیمت حداکثر ۴ میلیون تومان وسایل توزیع میشود و این ریسک برخلاف بانک که بر وصول مطالبات متمرکز است با اعتبارسنجی هوشمند مدیریت میشود. همچنین، شما ماهانه سود و بخشی ازاصل پول خود را همزمان دریافت میکنید و این یعنی تورم تأثیری بر سرمایهتان نخواهد داشت. از دیگر مزایای این روش میتوان به کسب درآمد شرعی، ضمانت پرداخت ایرانرنتر، امکان مشاهده لیست اجارهکنندگان از طریق پنل تأمینکنندگان اشاره کرد.
میتوانید به سایت ایران رنتربه آدرس (www.iranrenter.com) مراجعه کنید و با انتخاب وسیلههای موجود در لیست در انتظار تأمین، یکی از تأمینکنندگان ایرانرنتر باشید.تصمیم بگیرید سرمایهگذاری را به یک عادت تبدیل کنید وفراموش نکنید مدیریت و برنامهریزی مالی شما حتی با مبالغ کم نیز میتواند سهم بزرگی در آینده مالیتان داشته باشد. پس گزینههای موجود را بررسی کرده و از میان آنها بهترین روش، متناسب با قدرت ریسکتان را انتخاب کنید و شما هم یک سرمایهگذار هوشمند باشید.